четвер, 19 вересня 2019 р.

ДЕКЛАРАЦІЯ НАРДЕПА ОЛЕГА КУЛІНІЧА

Видання "Зміст" проаналізувало декларації народних депутатів-мажоритарників від Полтавської області. Серед них - Олег Кулініч, нардеп від 147 округу, до якого входить Шишацький район.


Олег Кулініч – справжній феодал свого краю. Депутат отримав минулого року майже 11 млн. грн. доходу. З них 423 тис. грн. – це відшкодування з бюджету за свою депутатську діяльність. Разом із зарплатою Олег Іванович обходиться бюджету майже у 1 млн. гривень.

Він має авто та дві квартири в елітній новобудові у центрі Києві (вул. Бовсуновська), історичний маєток у Зінькові та чималу суму заощаджень - 4 187 000 гривень, 140 000 доларів та 95 000 євро. Також Олег Кулініч є власником двох підприємств: ТОВ "Октан" та ПП "Зіньківземпроект".

На ТОВ "Октан" записана низка нежитлових приміщень, квартира в Києві (ця квартира й ще дві квартири О.Кулініча знаходяться в одному будинку) і майже 6000 гектарів землі в оренді. Фактично депутат володіє площею Сан-Маріно.

Також на ТОВ "Октан" оформлена низка автівок: Nissan X-trail 2014 року, Toyota RAV4 2013 року та Land Rover Discovery Sport 2018 року.

У порівнянні з іншими нардепами від Полтавщини, Олег Кулініч - найбільший власник нерухомості та автомобілів.


Джерело: ЗМІСТ

Немає коментарів:

Дописати коментар