вівторок, 17 вересня 2019 р.

ПОЛТАВСЬКА ОБЛРАДА ВІДМОВИЛА ТОВ "НАДРА ВЕСТ ГРУП" У РОЗРОБЦІ НОВИХ ГАЗОВИХ РОДОВИЩ НА ШИШАЧЧИНІ

Полтавська обласна рада відмовила компанії ТОВ "Надра Вест Груп" у наданні дозволу без проведення аукціону на геологічне вивчення, дослідно-промислову розробку і видобування природного газу і конденсату на території Шишацького району.


Сьогодні Полтавська обласна рада прийняла рішення про відмову в наданні без проведення аукціону ТОВ "Надра Вест Груп" спеціального дозволу на геологічне вивчення, дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням газу сланцевих товщ, природного газу і конденсату Бутівсько-Миргородської площі на території Миргородського, Великобагачанського і Шишацького районів.

Рішення мотивоване відмовою товариства укладати соціальні договори з місцевими громадами. Про це повідомив у Facebook депутат Шишацької районної ради Віталій В'юн.

Про ТОВ "Надра Вест Груп" відомо, що воно зареєстроване 9 місяців тому - 5 грудня 2018 року. Статутний капітал підприємства складає лише 10 000 грн. Юридична адреса - м. Київ, вул. Западинська, 13а. Керівник - Марія Мартиненко. Цю компанію пов'язують з відомим російським бізнесменом Павлом Фуксом.

Нагадаємо, що минулого року депутати облради надали спецдозвіл на промислову розробку  газового родовища Дружинінської площі на території Шишацького району компанії Павла Фукса ТОВ "Іст Юроуп Петролеум".

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар