понеділок, 24 травня 2021 р.

ЯРЕСЬКІВСЬКІ ДЖУРИ ЗАЙНЯЛИ ТРЕТЄ МІСЦЕ В ОБЛАСНОМУ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОМУ КОНКУРСІ

Яреськівські школярі зайняли третє місце в обласному конкурсі військово-патріотичної гри "Сокіл (Джура)".


4-5 травня у рамках обласного етапу військово-патріотичної гри "Сокіл (Джура)" в онлайн-режимі пройшов конкурс "Відун" на історичну тематику. На ньому юні джури демонстрували свої інтелектуальні здібності. 

Середню групу представили 22 рої, а в старшій віковій групі взяло участь 40 роїв.

Курінь імені Гната Яреська представляли джури рою "Миролюби" у середній віковій групі та рою "Добротворці" у старшій віковій групі. 


У результаті обидва яреськівські рої посіли призове ІІІ місце, за що нагороджені Грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, комунального закладу "Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради".



Крім цього, у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") відбувся обласний дистанційний конкурс звітів "Книга звитяг" про роботу роїв середньої та старшої вікових груп.

На підставі протоколу конкурсу рій "Добротворці" нагороджений Грамотою за ІІІ місце серед 35 роїв-учасників у старшій вікова групі. А рій "Миролюби" нагородили Дипломом за активну та результативну участь - ІV місце серед 17 роїв-учасників у середній віковій групі.

Немає коментарів:

Дописати коментар