вівторок, 31 травня 2022 р.

ПОЛКОВНИК ЗСУ, ГЕРОЙ УКРАЇНИ МОСТОВИЙ СТАВ НА ЗАХИСТ НАЧАЛЬНИКА МИРГОРОДСЬКОЇ РВА

Полковник ЗСУ, Герой України Олександр Мостовий звернувся до голови Офісу Президента України Андрія Єрмака з проханням втрутитися у ситуацію з затриманням голови Миргородської районної військової адміністрації Віктора Іваненка.


Командир військової частини А1356 (831-шої бригади тактичної авіації у місті Миргород) та Герой України Олександр Мостовий написав звернення до голови Офісу Президента України Андрія Єрмака з проханням втрутитися у ситуацію з затриманням голови Миргородської РВА за підозрою в отриманні хабара.

Олександр Мостовий вбачає у затриманні Віктора Іваненка замовний характер з метою дискредитації влади. Тому автор просить Андрія Єрмака втрутитися у ситуацію для неупередженого встановлення обставин.


Нагадаємо, 20 травня начальника Миргородської районної військової адміністрації та депутата Шишацької селищної ради Віктора Іваненка
затримали за підозрою в отриманні частини півмільйона гривень неправомірної вигоди. За матеріалами слідства він обіцяв місцевому підприємцю не перешкоджати його діяльності в умовах дії правових обмежень воєнного стану.

23 травня Октябрський районний суд Полтави обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 567 500 грн. 

24 травня заставу сплатили й підозрюваного звільненили з-під варти. Натомість прокуратура збирається оскаржити це рішення і вимагатиме призначення застави у розмірі 12 млн грн.


25 травня представники громадської організації "
Полтавська обласна Асоціація фермерів і приватних землевласників імені Героя України, Героя Небесної сотні Віктора Чміленка" опублікували звернення, у якому натякнули, що голову Миргородської РВА підставив підприємець Павло Черкас.

Нині фігурант справи Віктор Іваненко продовжує працювати на робочому місці у Миргороді. 

Редакція Інтернет-видання "Шишаччина" публічно звертається до Павла Миколайовича Черкаса з проханням прокоментувати події та надати свої аргументи щодо даної справи!

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар