середу, 4 травня 2022 р.

ГРОШОВА ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ВІД ООН

Вимушені переселенці, які залишили свої домівки через бойові дії, зможуть отримати грошовому допомогу від Агентства ООН у справах біженців.


У приміщенні Полтавського університету економіки і торгівлі Агентство ООН у справах біженців відкрило відділення реєстрації переселенців для надання грошової допомоги.


Зареєструвавшись тут, внутрішньо переміщені особи, які після 24 лютого вимушено покинули місце постійного проживання через активні бойові дії у своєму регіоні, зможуть отримати грошовому допомогу.

Сума допомоги базується на розмірі прожиткового мінімуму і становить 2220 гривень на одну людину на місяць. Допомогу виплачуватимуть упродовж трьох місяців із розрахунку на кількість людей у родині.

Для реєстрації необхідні паспорт, ID-картка або документи з додатку "Дія", водійське посвідчення або інші документи, що посвідчують особу, а також індивідуальний податковий номер.


Відділення реєстрації переселенців працює з 9:00 до 18:00 годин у приміщенні Полтавського університету економіки і торгівлі.


Зауважте, що людська черга на реєстрацію чимала, тому прибути до Полтави рекомендуємо зранку.


1 коментар:

  1. Чому на базі реєстрів зареєстрованих ВПО автоматично не створено і реєстр на виплату допомоги від ООН, якщо люди написали заяву на грошову допомогу від д
    ержави. Не у всіх є можливість приїхати в Полтаву. Це дорого коштує.

    ВідповістиВидалити