понеділок, 23 травня 2022 р.

НАЧАЛЬНИКУ МИРГОРОДСЬКОЇ РАЙВІЙСЬКАДМІНІСТРАЦІЇ ОБРАЛИ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД

Полтавський суд обрав запобіжний захід начальнику Миргородської районної військової адміністрації, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди - тримання під вартою або застава.


Полтавський суд в особі судді Олени Шевської обрав запобіжний захід начальнику Миргородської районної військової адміністрації, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди.

Підозрюваному призначили тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 567 500 грн. Нині він перебуває у СІЗО.

Справу розслідують за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України - одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, у великому розмірі, поєднане з вимаганням. За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років.


Нагадаємо, начальника Миргородської районної військової адміністрації та депутата Шишацької селищної ради Віктора Іваненка затримали за підозрою в отриманні півмільйона гривень хабара.

За матеріалами слідства він обіцяв місцевому підприємцю не перешкоджати його діяльності в умовах дії правових обмежень воєнного стану.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар