четвер, 5 січня 2023 р.

Полеглого героя війни Валентина Куріневського поховали на Решетилівщині

У Решетилівській громаді поховали Валентина Куріневського з Вокобійників, який загинув на війні з росіянами.


Народився майбутній воїн 1986 року в Щербанях біля Полтави. Там розпочав навчання у школі. Завершував шкільну освіту в Чутівському районі, де жив з рідними деякий час.

Після школи здобув спеціальність слюсаря-ремонтника в одному з професійно-технічних училищ Полтави. Працював на різних роботах.

2015 року зустрів свою дружину, народилася донька. Цього ж року війна вперше увірвалася в мирне життя Валентина. З 2015 по 2017 рік, у певні періоди, він обороняв територіальну цілісність нашої країни під час проведення антитерористичної операції, був учасником бойових дій на Донеччині.

Останні три роки Валентин Куріневський проживав у Воскобійниках.

Вдруге став на захист рідної держави і свого народу у серпні 2022 року. Знову на Донеччині. Але цього разу, на жаль, воїну не судилося повернутися додому живим. Він загинув 25 грудня у бою з російськими загарбниками, під час танкового обстрілу, біля населеного пункту Водяне Покровського району.

Поховали воїна 3 січня у селі Остап’є Решетилівської громади, де проживають його рідні.

Шишацька громада глибоко сумує з приводу загибелі Валентина Олександровича Куріневського і висловлює найщиріші співчуття родині захисника!

Наші Герої:

Немає коментарів:

Дописати коментар