суботу, 19 грудня 2020 р.

ДЛЯ ШИШАЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ ОБЛАШТУВАЛИ "ЗЕЛЕНИЙ КЛАС" (ВІДЕО)

У Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І. Вернадського за підтримки аграріїв облаштували "зелений клас".


Агропромхолдинг "Астарта-Київ", благодійний фонд "Повір у себе" та Українська академія лідерства вже третій рік реалізують проєкт "Підйом - майстерня лідерства та проєктного менеджменту", під час якого на конкурсній основі учні сільських шкіл пишуть проєкти для розвитку власних громад.

Керівництво "Агрофірми "ім. Довженка" запросило до участі у проєкті "Підйом" два навчальних заклади Шишацької громади - Великобузівській навчально-виховний комплекс та Шишацьку спеціалізовану школу імені В.І. Вернадського.

Подвір’я школи у Шишаках перетворюється на затишний куточок завдяки дружній команді у складі Ілони Величко, Ірини Мізь і Валерії Гордієнко.


Восени біля закладу збудували альтанку та висадили дерева. Дерев’яна споруда - це і є зелений клас. В альтанці облаштовані лави і є стіл, аби школярі вчилися тут у теплу пору року. Підготували місце і для теплої екологічної ділянки.


Уже саму теплицю встановлять весною. Діти вирощуватимуть у ній екологічно чисті овочі, аби потім роздати малозабезпеченим родинам. На території школи також облаштують мініекологічну стежку. Вона нагадуватиме екологічну стежку на Бутовій горі, що поблизу Шишаків.

Немає коментарів:

Дописати коментар