понеділок, 28 серпня 2017 р.

ПЕТИЦІЯ ЗА ВІДКРИТИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК НАБРАЛА 100% ПІДПИСІВ

За три тижні до кінця строку збору підписів петиція за спортивний майданчик у Шишаках отримала 200 голосів підтримки.



Ми вже повідомляли, що на офіційному сайті Шишацької громади розмістили петицію за будівництво відкритого вуличного спортивного майданчика у селищі Шишаки. Ця потреба викликана тим, що впродовж багатьох років у селищі не створювалася нова інфраструктура для здорового дозвілля молоді та занять спортом, яка була б доступною всім бажаючим. Тому, молодим людям досі не було де збиратися і проводити час, окрім як у барах та кафе.



Жителі Шишацької громади ствердно висловилися за будівництво такого об'єкту, активно підтримали петицію і очікують, що селищна рада належно відреагує на бажання мешканців, які хочуть, щоб молоде покоління мало умови для повноцінного фізичного розвитку.


Приємно, що підписантами петиції стали перші люди громади. Це і представники місцевого самоврядування, і працівники державних служб та установ, і підприємці, і педагоги, і лікарі, і молодь, і вся найактивніша частина громади - що підкреслює важливість даної ініціативи і щире вболівання місцевого суспільства за здорове дозвілля молодого покоління.


Нагадаємо, що електронна петиція до органу місцевого самоврядування подається та розглядається відповідно до вимог ст. 231 Закону України "Про звернення громадян".

Інформація про початок розгляду електронної петиції, яка в установлений строк набрала необхідну кількість голосів, оприлюднюється на офіційному веб-сайті громади не пізніше, як через три робочі дні після набрання необхідної кількості підписів.

Розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Відповідь на електронну петицію не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду оприлюднюється на офіційному веб-сайті громади, а також надсилається у письмовому вигляді автору (ініціатору) електронної петиції.

Інформація про кількість підписів, одержаних на підтримку електронної петиції, та строки їх збору зберігається не менше трьох років з дня оприлюднення петиції.

Немає коментарів:

Дописати коментар