четвер, 31 серпня 2017 р.

ПЕДАГОГИ ШИШАЦЬКОЇ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

30 серпня в опорному навчальному закладі "Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області" у форматі діалогу відбулася конференція працівників освіти Шишацької селищної ради.

Основним питанням конференції була підготовка навчальних закладів Шишацької громади до початку нового 2017-2018 навчального року.
Учасники визначали пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, аналізували підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначили досягнення педагогів, новації і позитивні аспекти у роботі педколективів, окреслили шляхи вирішення сьогоденних проблем.


У роботі конференції взяли участь заступник Шишацького селищного голови Т.М. Цимбалюк, начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Н.М. Караваєва, головний спеціаліст відділу освіти Шишацької селищної ради Н.І. Жолонко, директори загальноосвітніх шкіл, їх заступники, а також завідуючі дошкільними навчальними закладами.

Чиновники подякували освітянам за відданість своїй праці та своєчасну підготовку шкіл до навчального року, а також побажали успіхів у реформуванні місцевої освіти.
Директори шкіл Шишацької громади розповіли про те, якою бачать нову українську середню освіту, та що було зроблено для комфортного навчання учнів.

Фото: прес-служби Шишацької селищної ради

Продовжилася конференція обговоренням низки важливих галузевих питань, за результатами якої одноголосно прийняли резолюцію конференції.

Нагадаємо, що напередодні у Шишацькій РДА відбулася районна педагогічна конференція

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар