середу, 30 серпня 2017 р.

У ШИШАКАХ ВІДБУЛАСЯ РАЙОННА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Педагоги і працівники освіти Шишаччини на районній педагогічній конференції обговорили впровадження концепції "Нової української школи" у навчальному році 2017-2018 років.

29 серпня, напередодні Дня знань, у залі засідань Шишацької РДА відбулася конференція педагогічних працівників, у якій взяли учать понад 70 вчителів з шести навчальних закладів району, працівники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, фахівці районного методичного центру.

У представницькому освітянському форумі брали участь голова РДА Віктор Іваненко, заступник голови РДА Юрій Онацько, виконуючий повноваження голови Шишацької районної ради Володимир Чмир.

Фото: прес-служби Шишацької РДА

Основні теми конференції - впровадження Концепції "Нової української школи" та "Новий зміст освіти", які дають відповідь на питання: Кого та як виховувати та навчати у середній школі за концепцією нової української школи.


Основне завдання, яке освітяни повинні реалізовувати - навчити учнів шукати знання і мислити критично, тобто дати ядро знань і сформувати сталі життєві цінності, які допоможуть дітям в потоці інформації вибрати корисне для себе.


Педагоги ставлять перед собою завдання - знайти модель нової школи, створити такий освітній простір, у якому б дитина виховувалася як особистість, патріот та інноватор. Саме для виховання такого випускника і спрямовані оновлення та реформування змісту освіти в дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.


Також, на конференції освітяни поділилися своїми творчими надбаннями: цікавими розробками сценаріїв до шкільних свят, інформаційно-методичними збірниками, презентували своїх навчальні заклади.

Читайте також: У Шишацькій гімназії пройшла обласна педагогічна конференція

Немає коментарів:

Дописати коментар