пʼятницю, 11 серпня 2017 р.

У ЯРЕСЬКІВСЬКІЙ ШКОЛІ СТВОРЮВАТИМУТЬ НОВЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

10 загальноосвітніх шкіл Полтавщини, зокрема Яреськівську на Шишаччині, відібрали для участі у пілотному проекті зі створення нового освітнього середовища.

10 серпня на нараді в Полтавській ОДА говорили про створення нового освітнього простору. Для цього відібрали 10 середніх навчальних закладів області. До таких  увійшла і Яреськівська школа імені Ф.П. Борідька, якій депутати Шишацької районної ради на останній ХХ сесії надали статусу опорної і затвердили оновлений Статут.

Нове освітнє середовище — це школа майбутнього. Не лише заклад, у якому зроблено ремонт, замінені вікна і двері, а нова модель середнього закладу освіти, яка зможе дати більш якісні знання. Тут, перш за все, учителі повинні критично мислити і навчити цьому учнів. Обладнані такі школи будуть новими сучасними кабінетами та цифровими лабораторіями.

На сьогодні, у Яреськівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ф.П. Борідька встановлені котли для альтернативного палива, 100% замінені вікна і двері, у планах - проведення термомодернізації, утеплення та заміна даху.

Немає коментарів:

Дописати коментар