понеділок, 14 серпня 2017 р.

ВУЛИЦЯ ПАВЛИКА У ШИШАКАХ НЕСЕ ЗАГРОЗУ ПІШОХОДАМ

Депутат Шишацької районної ради Віталій В'юн на своїй сторінці у Facebook звернувся до селищного голови Олександра Тутки з проханням побудувати тротуар на небезпечній для пішоходів ділянці вулиці Павлика.

"Якщо не буде реакції - писатиму депутатське звернення", - зауважує депутат райради.

Перед початком навчального року мешканці прилеглого до вулиці Павлика мікрорайону стурбовані якістю тротуару, яким діти мають ходити до школи. Тут, навіть, важко говорити про якість тротуару, правильніше буде сказати - про його відсутність. Хто не знав, що він тут був, не повірить про його існування - вже і сліду від тротуару на видно.



Вулиця Павлика - це єдина вулиця, якою з цього краю селища можна дістатися до школи. І не тільки діти тут ходять, а й вчителі. Цією дорогою багато хто іде до лікарні, на роботу, чи просто у власних справах.

Це, також, єдина в даній частині селища дорога, якою дозволено рухатися вантажним автомобілям.



Уже незабаром розпочне свою роботу Яреськівський цукровий завод Агрофірми імені Довженка, і рух вантажівок вулицею буде надзвичайно інтенсивний. Вони завжди швидко рухаються, їздять перевантажені. До того ж, через зруйновану дорогу, їм доводиться маневрувати в русі, виїзджаючи то на зустрічну смугу, то на узбіччя.

Всі ці обставини несуть велику небезпеку для пішоходів, яким доводиться іти прямо про проїжджій частині. Особливо, дітям, які не завжди уважні, інколи відволікаються на посторонні речі. Тому, ця ділянка дороги перетворюється у справжнісінький шлях виживання.




"Від імені жителів селища Шишаки, які просять донести до селищного керівництва цю проблему, звертаюся до голови Олександра Івановича Тутки та депутатів Шишацької селищної ради, виділити кошти і провести відповідні ремонтні роботи на дорозі та побудувати тротуар на цій ділянці вулиці Павлика, - прохає Віталій В'юн.

Немає коментарів:

Дописати коментар