вівторок, 24 липня 2018 р.

РЯТУВАЛЬНИКИ ДСНС ПРОВЕЛИ ФЛЕШ-МОБ НА ПСЛІ

Рятувальники ДСНС провели профілактичного-розяснювальну акцію на Пслі, з метою запобігання трагічних випадків на річці.


Впродовж двох днів, з 21 по 22 липня, рятувальники Головного управління ДСНС України у Полтавській області пропливли на байдарках кілька десятків кілометрів річкою Псел за маршрутом "Шишаки – Яреськи – Велика Багачка". Метою заходу було привернути увагу суспільства до проблеми трагічних випадків на воді.




Під час такої акції рятувальники зупинялися на пляжах населених пунктів та проводили профілактичну і роз’яснювальну роботу з відпочивальниками. Зокрема, закликали дотримуватися здорового способу життя, відмовитися від шкідливих звичок, не вживати спиртні напої під час відпочинку на березі річки. Саме розпивання алкогольних напоїв стає найчастішою причиною трагічних випадків на воді. Також, рятувальники проводили профілактичні бесіди з відпочивальниками щодо дотримання правил безпечної поведінки на воді та вручили близько двохсот тематичних листівок.





З початку року на водних об’єктах Полтавської області загинули 34 людини, з них шестеро дітей. Це майже вдвічі перевищує кількість загиблих за аналогічний період минулого року.

Немає коментарів:

Дописати коментар