пʼятницю, 27 липня 2018 р.

ЯК ДОРОГУ "ЯРЕСЬКИ-ФЕДУНКА-ОГИРІВКА" ДВІЧІ "ВІДРЕМОНТУВАЛИ"

Автодорогу "Яреськи - Федунка - Огирівка" відремонтували уже двічі за 8 місяців. Про це говорить офіційна інформація. Але фактично - дорога залишилися без ремонту.

24 липня у виданні "Полтавщина" з'явилася стаття від прес-служби Полтавської ОДА "На Полтавщині почали поточний середній ремонт доріг", у якій, зокрема, йдеться, що 20-22 липня провели поточний ремонт дороги "Яреськи - Федунка - Огирівка" у Шишацькому районі.


Проте, як говорять коментарі жителів, це - неправда.


"Так, як дана інформація є в офіційному повідомленні, то даний ремонт дороги прописаний і в офіційних документах, а отже - на це виділені кошти, які поділися незрозуміло де", - прокоментував у Facebook ситуацію депутат райради Віталій В'юн.

Не менш цікаво, що цю ж саму дорогу уже ремонтували наприкінці минулого року. Це підтверджується інформацією сайту публічних закупівель Prozorro, відповідно якої 6 жовтня 2017 року Яреськівська сільрада уклала Договір на поточний ремонт дороги "Яреськи-Федунка-Огирівка" (в межах Яреськівської сільської ради) з ПП "Сільпродпостач". Вартість ремонтних робіт склала 190 000 грн.


Немає коментарів:

Дописати коментар