пʼятницю, 6 липня 2018 р.

СЕЛИЩНА РАДА ПОБУДУЄ СПОРТМАЙДАНЧИК НА ПІДТРИМКУ Е-ПЕТИЦІЇ

Відкритий вуличний спортивний майданчик у Шишаках, на підтримку електронної петиції мешканців, можуть побудувати уже цього року. На реалізацію проекту селищна рада передбачила 150 тис. грн.

Шишацька селищна рада планує побудувати на території селища Шишаки відкритий вуличний спортивний майданчик, на підтримку електронної петиції, розміщеної на сайті Шишацької ОТГ, яка минулого року набрала необхідну кількість голосів. Про це йдеться у Додатку 1 до Плану соціально-економічного розвитку Шишацької ОТГ на 2018 рік, у якому визначений орієнтовний перелік заходів для реалізії цього року, - повідомив на сторінці у Facebook автор петиції Віталій В'юн.


Відповідно документу, на проектно-кошторисну документацію та будівництво спортивного майданчика заплановано виділити 150 тис. грн. з бюджету громади. Раніше, селищна рада планувала звернутися до районної ради, з проханням про співфінансування проекту. Але, як повідомив депутат райради Віталій В'юн, такого звернення районна рада не отримувала. "Якби надійшла така пропозиція, думаю, депутати райради її б підтримали", - додав він.

Нагадаємо, що електронна петиція про будівництво вуличного спортивного майданчика, відкритого для всіх бажаючих жителів громади, була розміщена на офіційному сайті Шишацької ОТГ 21 червня 2017 року. За три тижні до закінчення строку збору підписів, 28 серпня 2017 року вона набрала 200 голосів (100%)

5 вересня 2017 року, на засіданні 26 сесії, Шишацька селищна рада прийняла рішення про підтримку електронної петиції, запланувавши внести її реалізацію до Плану соціально-економічного розвитку Шишацької ОТГ на 2018 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар