четвер, 5 липня 2018 р.

НА БУТОВІЙ ГОРІ ПРАЦЮЄ ОБЛАСНА УЧНІВСЬКА НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКА ЕКСПЕДИЦІЯ

З 28 червня 2018 року, на території геологічної пам’ятки природи Бутова гора у Шишаках, розпочала свою роботу обласна науково-дослідницька експедиція для слухачів очно-заочної біологічної школи Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. 


Обласна науково-дослідницька експедиція - це нова форма роботи з дітьми у природному середовищі. Участь у експедиції беруть 68 дітей з різних районів та міст Полтавщини.




Тут урочисто підняли національний Прапор України, лунав Державний Гімн. 


Традиційно, відкриття наметового містечка – це посвята його мешканців у юні екологи, коли всі діти проходять "вогонь", "воду" та "мідні труби". 


Науковий супровід експедиції здійснюють науковці Полтавського національного педагогічного університету імені В.Короленка та національного технічного університету імені Ю.Кондратюка. 

Протягом трьох тижнів юні дослідники природи вивчатимуть флору і фауну на природно-заповідних територіях Шишацького краю.


Крім екскурсій та навчальних занять з біології та хімії, учасників експедиції чекають цікаві пізнавально-розважальні заходи, спортивні ігри та змагання.




Немає коментарів:

Дописати коментар