середу, 30 жовтня 2019 р.

ПІДТРИМУЄМО ПРОЕКТИ ЗЕМЛЯКІВ НА КОНКУРСАХ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ

Розпочалося голосування за проекти у конкурсах Всеукраїнського бюджету участі та Шкільного бюджету участі Полтавської області. Підтримуємо земляків!


Конкурси проектів "Бюджету участі" не закінчується ніколи!

Нещодавно пройшов обласний "Бюджет участі", у якому перемогу здобули дві ініціативи мешканців Шишаччини і виграли фінансування на реалізацію.

Цього року Інвествідділ Полтавської облради пропонує вже ширші можливості для втілення своїх ідей. Наша область долучилася Всеукраїнського Бюджету участі, що дає можливість виграти вагоме фінансування для більш масштабних проектів. А також, започаткований Шкільний бюджет участі, участь у якому можуть брати школярі та впроваджувати прогресивні зміни у своїх навчальних закладах.

Закликаємо жителів Шишаччини підтримати наші проекти у нових конкурсах!


Задля раціонального використання водних ресурсів і забезпечення сільських жителів якісною питною водою, у конкурсі Всеукраїнського Бюджету участі бере проект "Відновлення та впорядкування природних джерел питної води на території Шишацької громади".

Проект передбачає очищення від замулення, дезінфекцію та приведення до належного естетичного вигляду громадських криниць з питною водою. Під дію проекту підпадають 67 джерел води у 29 населених пунктах Шишацької ОТГ.

Вартість проекту - 1 197 900 гривень. Але залучити ці кошти без вашого голосування за проект неможливо. Чим більше голосів - тим більше шансів на перемогу в конкурсі і реалізацію проекту.

Голосування триватиме з 30 жовтня до 14 листопада.




У обласному конкурсі "Шкільний бюджет участі" беруть участь 5 проектів від школярів нашого району. Ви маєте проголосувати за 3 проекти. на ваш розсуд. Обирайте і підтримуйте. обовязково голосуйте за три проекти, а не за один, так як вони змагаються не між собою, а з проектами з інших районів.

До конкурсу долучилися 3 навчальні заклади з Шишацького району:

1. Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат:


2. Великобузівський НВК:




3. Пришибський НВК:


Проголосувати можна лише за 3 проекти на ваш розсуд. Обирайте і підтримуйте. Обов'язково голосуйте за три проекти, а не за один, бо вони змагаються не між собою, а з проектами з інших районів.

Голосування триватиме з 30 жовтня до 14 листопада.

Олена Кіріченко

Немає коментарів:

Дописати коментар