суботу, 5 жовтня 2019 р.

4 АМБУЛАТОРІЇ ШИШАЧЧИНИ ОТРИМАЛИ НОВІ АВТО

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерські пункти Центру первинної медико-санітарної допомоги у Шишаках, Сагайдаку, Воскобійниках та Великому Перевозі отримали від держави нові службові автомобілі.


Ми вже повідомляли, що департамент будівництва, містобудування, архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА мав придбати кросовери для амбулаторій Шишаччини.

12 червня Департамент уклав 4 договори на придбання 4 автомобілів "Renault Duster". Вартість кожної автівки – 499 тис. 920 грн. Підрядником стало ТОВ "Соллі Плюс Полтава". За умовами договорів, автомобілі мали поставити ще до 5 липня цього року.

Але лише цього тижня амбулаторії загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерські пункти Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької громади у Шишаках, Сагайдаку, Воскобійниках та Великому Перевозі отримали нові службові автомобілі.

Шишацька громада - єдина в області, яка отримала таку кількість авто для закладів медицини. Рішення про передачу автомобілів приймала відповідна комісія, що попередньо здійснила об’їзди усіх закладів первинної медицини Полтавщини. 

Відзначимо, що чотири легковики – не єдине оновлення медичного автопарку в нашій громаді. Цього року такий самий новенький Renault Duster приступив до обслуговування Михайликівського старостинського округу.

Немає коментарів:

Дописати коментар