пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

ДЛЯ ВОСКОБІЙНИЦЬКОЇ ЗОШ ПРИДБАЛИ НОВИЙ АВТОБУС

Для Воскобійницької загальносвітньої школи придбали довгоочікуваний шкільний автобус.


Проблема із шкільним автобусом у Ворскобійниках існувала близько 10 років, але цього року постала дуже гостро. Транспортний засіб зношений, постійно  виходить з ладу. Питання придбання  нового автобуса постійно піднімається на нарадах, сесії селищної ради, батьки учнів Воскобійницької школи писали звернення до голови Шишацької селищної ради з підписами.  

10 травня цього року в Шишацькій селищній раді відбулося засідання постійної профільної депутатської комісії, на якому обговорювали освітню Концепцію

На засіданні депутат селищної ради від Воскобійників Лубенець В.І. зазначив, що вже 3 роки піднімає питання придбання шкільного автобуса для Воскобійницької ЗОШ, адже старий автобус постійно виходить із ладу, експлуатується уже 13 років, не витримує навантаження на дорогах, а розвозить більше 80 дітей. А 4 травня під час зливи у автобусі намокли діти, через те, що в ньому протікає дах. 

10 жовтня до Шишаків прибув новий шкільний автобус. Він буде обслуговувати маршрути підвезень школярів до Воскобійницької ЗОШ.

Автобус придбали за 1,0 млн. гривень. 1,5 млн. грн. – це державна освітня субвенція. Решту суми оплатили з селищного бюджету та за спонсорської підтримки СТОВ "Воскобійники".

До кінця цього року очікується також придбання автобуса для Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського.  Він буде укомплектований спеціальними зручностями для перевезення дітей з особливими потребами.

Немає коментарів:

Дописати коментар