вівторок, 16 червня 2020 р.

ШИШАЦЬКІ МЕДИКИ ОТРИМАЛИ ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Медики Шишацької ЦРЛ та Шишацького Центру ПМСД отримали засоби індивідуального захисту від громадської організації.


Сьогодні громадська організація "Фонд розвитку громад Полтавщини" за сприяння Міжнародного фонду "Відродження" у рамках реалізації спільного проєкту "Людяність і взаємодопомога: Допомога закладам охорони здоров’я та медичним працівникам" передали медикам Шишацької ЦРЛ та Шишацького Центру ПМСД засоби індивідуального захисту.

Це - медичні маски, респіратори та захисні щитки для обличчя, які необхідні для надання невідкладної допомоги хворим на COVID-19 та особам з підозрою на коронавірусне захворювання.

Реалізація проєкту спрямована на убезпечення медичних працівників від ураження COVID-19 та унеможливлення його подальшого поширення.


Виконавцями проєкту стали мешканці Шишацької громади - голова й активісти ГО "Фонд розвитку громади Полтавщини" Віталій В'юн, Андрій Харчіков, Людмила Харчікова, Вікторія Федорченко та волонтерка Лілія Самохатка.

Засоби індивідуального захисту для медиків вдалося залучити у рамках співпраці "Фонду розвитку громад Полтавщини" з Міжнародним фондом "Відродження", литовською організацією "Елеос Україна" та Посольством Литви.


Немає коментарів:

Дописати коментар