вівторок, 30 червня 2020 р.

ЗА МІСЯЦЬ У МИХАЙЛИКАХ ВІДКРИЮТЬ АМБУЛАТОРІЮ

Наступного місяця мають відкрити амбулаторію у Михайликах.


У липні у Полтавській області планують відкрити шість нових амбулаторій. Зокрема, і у селі Михайлики на Шишаччині. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

На даний час будівельні роботи тут виконані на 95%. Незабаром сюди планують доставити і встановити медичне обладнання і меблі.

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини знаходитиметься за адресою - вул. Євгена Коновальця, 12, і входитиме у мережу первинної медичної допомоги Шишацької ОТГ. 

Амбулаторія буде енергоефективною. Також, для неї закуплять сучасне обладнання, в тому числі - телемедичне. Лікарі зможуть консультуватися з лікарями у Шишаках, обласними лікарнями, вузькоспеціалізованими фахівцями та швидше вирішувати проблеми пацієнтів.

Відомо, що амбулаторію у Михайликах будувало ТОВ "Літос" за 7,5 млн. гривень. Як повідомили нашому виданню місцеві мешканці, будівельні роботи виконані не якісно.

По темі:
* Михайликівську амбулаторію побудують за 7,5 млн. гривень

Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар