понеділок, 1 червня 2020 р.

УТИСКИ ЛЮДЕЙ У КОВАЛІВЦІ НА ШИШАЧЧИНІ

У Ковалівці сільська голова погрожує, залякує і тисне на мешканців, які підтримують приєднання села до Шишацької ОТГ - люди змушені звертатися до поліції.


У Ковалівці Шишацького району сільська голова Наталія Нос погрожує мешканцям села, які підтримують реформу децентралізації і приєднання села до Шишацької об'єднаної територіальної громади. Про це нам повідомили жителі Ковалівки.

Зокрема, людей, котрі працюють на підприємствах, на які має вплив Наталія Нос, за їх позицію почали звільняти з роботи. 

Сьогодні жертвою сільської диктаторки став навіть секретар сільської ради Анатолій Безуглий. Лише за те, що його думка відрізняється від позиції сільської голови, його змусили писати заяву про складання повноважень з посади секретаря сільради. Про це Анатолій Васильович змушений був повідомити поліцію. Також, йому довелося звернутися за медичною допомогою.

Після беззаконня і тиранії, яке влаштувала Наталія Нос у Ковалівці, мешканці села вже не хочуть терпіти її свавілля. Вважають, що сільська голова перейшла всі можливі межі людської гідності й моралі.

Про всі факти зловживань і порушень з боку Наталії Нос ковалівці сьогодні повідомили поліцію. Правоохоронці будуть проводити перевірку всіх вказаних фактів. 

На боці мешканців Ковалівки виступив і депутат районної ради Віталій В'юн, який наголошує, що ситуацію потрібно вирішувати виключно у правовому полі.


Ковалівці протестували біля Полтавської ОДА
Шишацька громада 2021: яка вона?
Полтавщину планують поділити на 4 окружних райони

Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар