вівторок, 9 червня 2020 р.

ШИШАЦЬКА РАЙРАДА ФОРМУЄ КОМІСІЮ ДЛЯ ОБРАННЯ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ЦРЛ

Шишацька райрада оголосила про початок формування конкурсної комісії, яка обиратиме головного лікаря Шишацької ЦРЛ.


Шишацька районна рада оголосила про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Комунального некомерційного підприємства "Шишацька центральна районна лікарня".

До складу конкурсної комісії ввійдуть:
- 2 представника від Шишацької районної ради;
- 2 представника Шишацької районної державної адміністрації;
- 2 представника від трудового колективу КНП "Шишацька центральна районна лікарня";
- 2 представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за 2 роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління - по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Шишацької районної ради за адресою: смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2, протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення на веб-сайті районної ради (9 червня 2020 року).

Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар