четвер, 25 червня 2020 р.

ВОСКОБІЙНИЦЬКЕ МОЛОКО ЕКСПОРТУВАТИМУТЬ ДО КИТАЮ

СТОВ "Воскобійники" планує експортувати молоко до Китаю.


Наразі воскобійницьке молоко відповідним чином сертифіковане і постачається до Ізраїлю. Решту молока продають на Білоцерківський молокозавод. 

Нині господарство планує розширити ринки збуту й експортувати молоко до Китаю. Про це розповів генеральний директор "Воскобійників" Валерій Капленко.

Також щороку господарство "Воскобійники" продає 600 тонн м’яса. Зокрема, експортують яловичину до Туреччини, Грузії, Таджикистану, Узбекистану, ОАЕ.

Господарство є племінним заводом із розведення ВРХ української чорнорябої молочної породи. Внаслідок схрещення з голштинськими бугаями вдалося сформувати три внутрішньопородні типи нової породи, які вирізняються високою молочною продуктивністю.

Продуктивність дійного стада підвищують і якісні умови безприв’язного утримання за європейськими стандартами.

"Якщо на прив’язі надої були 6 тис. кг, то через чотири роки на безприв’язному утриманні вони зросли до 9 тис. кг", – повідомив керівник господарства Валерій Капленко.

Також, у Воскобійницькому господарстві тваринницький гектар дає більше прибутків, ніж рослинницький.

Нагадаємо, що минулого року на базі СТОВ "Воскобійники" запрацювала нова доїльна зала з європейським обладнанням. Подібних в Україні немає, а у світі таких всього десять.


По темі:
На Шишаччині запрацювала доїльна зала, аналогів якій немає в Україні


Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар