четвер, 4 червня 2020 р.

МЕШКАНЦІ КОВАЛІВКИ ВІДВІДАЛИ ШИШАЦЬКУ ГРОМАДУ

Мешканцям Ковалівки показали господарство Шишацької громади і провели екскурсію деякими старостинськими округами.

Михайлики

3 червня для всіх бажаючих мешканців Ковалівки була проведена екскурсія старостинськими округами Шишацької громади. Така ідея виникла у процесі діалогу жителів Ковалівки з керівництвом Шишацької ОТГ.

Ковалівчани відвідали Михайлики, Жоржівку, Пришиб, Гоголеве і Шишаки. Головним екскурсоводом погодився бути очільник громади Олександр Тутка.


Пришиб

Голова селищної ради розповів, як живе громада, які має успіхи та досягнення. Говорили також і про недоліки та проблемні моменти.


Жоржівка

"Дана екскурсія мала на меті показати мешканцям Ковалівки, що приєднання села до Шишацької ОТГ нічим страшним, як те малюють, не загрожує. На жаль, найзапекліші прихильники об'єднання з Великими Сорочинцями не захотіли поїхати. Хоча саме для них це було організовано" - повідомив депутат Шишацької райради Віталій В'юн.

КП Техкомунбуд

Проте, люди, які погодилися ознайомитися з життям Шишацької громади, були задоволені. Вони поспілкувалися зі старостами, отримали відповіді на всі запитання, побачили, як працює комунальне господарство.


УСІ НОВИНИ ШИШАЧЧИНИ

2 коментарі:

  1. Цікаво, що можна путнього було побачити в Михайликах? Та вони й поряд не стояли біля Ковалівки? Хіба дорогу, залатані цеглою? Чи занедбане подвір'я колишнього дитсадка?

    ВідповістиВидалити
  2. А Жоржівка??! Не смішіть.... Ото один Петро Іванович достойний уваги)))))і усьо...

    ВідповістиВидалити