суботу, 20 червня 2020 р.

ЯК ВІДРЕМОНТУВАЛИ ДОРОГУ В ПРИШИБІ

Мешканці Пришиба скаржаться на неякісний ремонт дороги на вулиці Глибокий Яр.


2018 року КП "Техкомунбуд" Шишацької селищної ради здійснював поточний ремонт щебеневої дороги по вулиці Глибокий Яр у селі Пришиб. На роботи витратили 197 636 гривень. Відповідно тендерних умов, там облаштоване дорожнє корито глибиною 250 мм, а також укладене щебеневе покриття глибиною 15 см. 

Але, як повідомляють мешканці Пришиба, після цього "ремонту" ситуація стала ще гіршою, ніж була до цього. Щебінь, покладений на дорогу, після дощів просто вимило у поле та людські огороди поруч, а у суху погоду його залишки вилітають у тому ж напрямку з-під коліс автомобілів. Відтепер, дорога зруйнована, а витрачене на неї тверде покриття, знаходиться у людей на огородах.

Відповідно Договору підряду №35 від 03.07.2018 року, з моменту підписання акту прийому - передачі виконаних робіт за збереження дороги відповідає управління житлово-комунального господарства, архітектури і містобудування Шишацької селищної ради, а відповідальність підрядника чи гарантія на дорожнє покриття взагалі не передбачені.


Жителі вулиці зверталися до керівництва Пришибського старостинського округу та Управління житлово-комунального господарства, архітектури і містобудування Шишацької селищної ради. Після цього до Пришиба наче б то приїжджала відповідна комісія з Шишаків, але вони лише подивилися на дорогу і після того не поверталися і жодних робіт на ній не виконали.  

Мешканці села повідомили, що селищне керівництво їх звернення просто ігнорує і не хоче вирішувати. Хоча на вказаній вулиці проживають молоді сім'ї та діти, яким щодня доводиться пересуватися даною дорогою, не маючи елементарних зручностей.

Немає коментарів:

Дописати коментар