неділю, 7 червня 2020 р.

МЕШКАНЕЦЬ ШИШАЧЧИНИ ПОГРОЖУВАВ ПІДІРВАТИ ВИБУХІВКУ НА ЗАЛІЗНИЦІ

Мешканець Шишацького району погрожував підірвати вибухівку на залізничній станції "Решетилівка".


5 червня, близько 9 години ранку, до Решетилівського районного відділення поліції надійшла інформація від рятувальників, що на залізничній станції "Решетилівка" у селі Покровське невідомий чоловік погрожує підірвати вибухівку.

На місце події відразу прибули група реагування патрульної поліції району,  слідчо-оперативна група, вибухотехнічна служба, рятувальники та медики.

Поліцейські ретельно перевірили приміщення та прилеглу територію залізничної станції. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

Чоловіка, який телефонував та погрожував привести в дію вибухівку,  встановили. Ним виявився мешканець Шишацького району, 1976 року народження, який раніше уже мав  проблеми із законом. 

За даним фактом слідчий Решетилівського відділення поліції відкрив  кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6и років. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, минулого тижня поліція Полтави затримала уродженця Шишацького району, який викрадав зливні решітки на вулицях обласного центру.



Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар