середу, 11 листопада 2020 р.

ЗНУЩАННЯ НАД ДИТИНОЮ У ВЕЛИКІЙ БУЗОВІ (ВІДЕО)

У мережі опублікували відео, як вихователька дитсадка у Великій Бузові знущається над дитиною.


Моторошне відео про те, як поводяться з маленькою дитиною у Великобузівському дитсадку Шишацької громади, опублікувала у групі "Шишаки і Шишаччина" молода мама Галина Іващенко із села Бухуни.

На відео видно, як вихователька, названа Людмилою Герасименко, проявляє фізичні грубощі і кричить на хлопчика за те, що він повільно одягається. Дитина плаче і перебуває у страхітливому емоційному стані. 

Свідком цієї ситуації була також завідуюча дитсадком Олена Васюк, яка не зробила жодного зауваження своїй підлеглій за грубе поводження з дитиною. 


Мама маленького вихованця закладу наголошує, що такі люди не повинні працювати з дітьми. У чому ми її повністю підтримуємо. адже лише одна ситуація,яка стала відомою, а скількох дітей могла скалічити ця горе-вихователька за багато років роботи, можна лише здогадуватися.

По темі:

Виховательку, яка цькувала дитину, оштрафують

УСІ НОВИНИ ШИШАЧЧИНИ

Новини Шишаччини у Telegram 

3 коментарі:

  1. Ну у меня все так детство прошло с воспитателями в садике, детей куча они все ноют, воспитатель не железная, бить не била, помогла одеться, это нормально если она хочет что б ребенок учился сам одеваться пусть и грубо говорит но все правильно на 5 тый раз сам научится. Я вообще в истериках валялся когда меня учили шнурки завязывать и на 5тый раз завязал и ниче шапка не слетела) Воспитателей по сей день люблю своих.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю ничего страшного, бить она не била, заставляла, иногда повышала тон, но в основном разговаривала с ребенком сдержанно. Родители, учите своих детей одеваться сами, дома у вас по одному ребенку а у воспитателя их 30!

      Видалити