понеділок, 16 листопада 2020 р.

У МИРГОРОДСЬКІЙ РАЙРАДІ ЗАЛИШИЛИСЯ ДВОЄ ДЕПУТАТІВ ВІД ШИШАЧЧИНИ

Шишацька громада буде представлена у Миргородській районній раді не чотирма депутатами, а двома - інші відмовилися. 


5 листопада Миргородська районна територіальна виборча комісія прийняла Постанову №59, у якій оприлюднила список обраних депутатів Миргородської районної ради.

Серед 42 депутатів зазначалися імена чотирьох мешканців Шишаччини, які були обрані до райради. Це - Сергій Жилін і Михайло Михайлик (Довіра), Лілія Титаренко (Слуга народу) і Маргарита Хорольська (РПЛ).

11 листопада Миргородська районна ТВК у Постанові №71 оприлюднила остаточний список депутатів Миргородської райради, у якому залишилися лише двоє наших земляків - Михайло Михайлик і Маргарита Хорольська.

Нагадаємо, Сергій Жилін і Лілія Титаренко були обрані також депутатами Шишацької селищної ради. Ймовірно, вони вирішили залишили собі саме ці мандати.

Також, по партійному списку "Довіри" депутатом районної ради могла стати Наталія Коротич, але вона теж відмовилася від мандату, бо також обрана депутатом селищної ради.

Наше представництво у райраді буде меншим, а отже зменшуються шанси відстоювати інтереси громади перед районною владою. 

Проте, важливо, що у складі районної ради залишається директор КНП "Шишацька ЦРЛ" Маргарита Хорольська, адже саме питання майбутнього районної лікарні найбільш не визначене на сьогодні.

Нагадаємо, перша сесія новообраної Миргородської районної ради скликана на 19 листопада. Вона відбудеться у Миргородському РБК.

По темі:

3 коментарі:

  1. Якого .. треба було лізти одним і тим в усі ради?

    ВідповістиВидалити
  2. І всім хочеться при селищному бюджеті пригріться. А громаду в Миргороді захищать нікому

    ВідповістиВидалити