неділю, 22 листопада 2020 р.

ЮЛІЯ РИБЧЕНКО ВТРЕТЄ ПОСПІЛЬ ОТРИМАЛА СТИПЕНДІЮ ЮРІЯ СЕРДЮКА

Учениця Великобузівського НВК Юлія Рибченко третій рік поспіль отримала стипендію Полтавської обласної ради імені Героя Небесної сотні - Героя України Ігоря Сердюка. 


До Дня гідності та свободи у Полтаві щороку відбувається визначення стипендіатів Полтавської облради імені Героя Небесної сотні – Героя України Ігоря Сердюка.

Ігоря Сердюк у грудні 2013 року з рідного Кременчука поїхав на Майдан, де починалася Революція Гідності. Там він загинув 18 лютого 2014-го, міцно тримаючи у руці національний прапор. Ігорю було 44 роки.

У липні 2018 року Полтавська обласна рада заснувала стипендію імені Ігоря Сердюка. Нею відзначають найкращих учнів, студентів і молодих учених Полтавщини.

Цього року в номінації “Учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти" другий рік поспіль стипендіаткою стала учениця 11 класу Великобузівського навчально-виховного комплексу Юлія Ігорівна Рибченко.

Минулого року вона стала переможницею у цій же номінації.

Директорка Великобузівського НВК Ольга Павлівна Попович повідомила, що це вже третя стипендія Юлії. 

Фото 2019 року

Нагадаємо, у вересні 2017 року восьмикласниця Юля Рибченко перемогла на Всеукраїнському конкурсів рефератів, оголошених Посольствами Республіки Індонезія та Литовської Республіки в Україні.


У червні 2018 року Юлія
виграла Гран-прі конкурсу плакатів, присвяченого 100-річчю державності Литви.


Минулого року Юлія написала проект "Спортивно-розважально-інформаційно-ігрова територія дозвілля "Твій найкращий вибір" для села Тищенки, який переміг на обласному конкурсі "Бюджет участі" і був реалізований за кошти обласного і селищного бюджету.

Далі вона підготувала на конкурс "Шкільний бюджет участі Полтавської області" проект "Freedom class – навчайся у просторі без меж" для Великобузівського НВК, який теж переміг у конкурсі і був реалізований цього року.

1 коментар: