суботу, 28 листопада 2020 р.

ІНТЕРАКТИВНА ПАНЕЛЬ ДЛЯ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ У ШИШАЦЬКІЙ ОТГ

Відділ освіти Шишацької громади замовив мобільну інтерактивну панель для інклюзивного навчання.


Відділ освіти Шишацької селищної ради замовив Інтерактивну панель для інклюзивного навчання Briolight S-32. Обладнання має поставити у Шишаки приватний підприємець Андрій Васильєв за 49 990 гривень.

Briolight S-32 - це інтерактивний LCD-екран на підлоговій стійці з колесами, що легко переміщується. Пристрій оснащений компактним комп’ютером з операційною системою Андроїд, звуком та Wi-Fi. 

Підходить для інтерактивного навчання, корекційних занять та презентацій. Сприяє динамічному розвитку учнів з урахуванням фізіологічних і вікових особливостей. Включає дидактичні ігри та вправи, спрямовані на розвиток пізнавальних процесів, координації рухів, праксису та моторики. Допомагає у вирішенні завдань пізнавального та навчального характеру. Можна займатись індивідуально або невеликою групою.


Модульна конструкція інтерактивної панелі Бріолайт дозволяє під’єднувати додаткове обладнання, у тому числі: контролери великої та дрібної моторики, балансувальні дошки, мікрофони та ноутбуки. Є можливість встановлювати додатки з Google Play та інших ресурсів.

Нагадаємо, цього місяця відділ освіти Шишацької селищної ради також замовив закупівлю 11 навчальних комп’ютерних комплексів з мультимедійними засобами навчання, 8 ноутбуків та один персональний комп'ютер десктоп. Крім цього, обласна влада придбала для двох шкіл громади 4 ноутбуки для організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар