понеділок, 14 грудня 2020 р.

У ШИШАКАХ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Представники місцевої влади Шишаччини вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.


Сьогодні, у рамках відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, у центрі селища Шишаки, біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, відбулися меморіальні заходи: покладання квітів, мітинг за участю голови Шишацької РДА Сергія Скорохода, голови Шишацької селищної ради Олександра Тутки, голови громадської організації "Добровільне товариство "Союз Чорнобиль" Василя Дмитерко, службовців виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Меморіальні заходи  відкрили  працівники селищного будинку культури. Вони закликали вшанувати пам’ять померлих, хто віддав своє життя, захищаючи нашу планету від страшного атомного лиха.


Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих - всіх тих, хто приймав участь у боротьбі з атомом, всім, хто ціною власного життя захистив нас й увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи.

"Присутні висловили шану і вдячність за мужність і героїзм в ім’я України всім тим, хто на перший поклик держави вирушив із Шишаччини ліквідовувати катастрофу, побажали ліквідаторам та їх рідним міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії", - повідомила прес-служба Шишацької РДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар