четвер, 10 грудня 2020 р.

НА ШИШАЧЧИНІ ВІД СOVID-19 ПОМЕРЛИ ДЕСЯТЕРО ЛЮДЕЙ

У Шишацькому районі за час коронавірусної пандемії від ускладнень хвороби пішли з життя десятеро людей.


Наша редакція отримала сьогодні повідомлення із зауваженням, що ми подаємо не точну інформацію щодо ситуації з коронавірусним захворюванням. 

До цього нам надходили лише повідомлення вдячності за те, що ми - єдине джерело свіжої інформації про цю недугу, адже районна адміністрація подає дані у загальному обласному контексті, а для селищної влади проблеми не існує взагалі. 

Тому, ми вирішили уточнити й розібратися з деякою інформацією.

Так, сьогодні на сайті Шишацької РДА з'явилося повідомлення головного спеціаліста з питань цивільного захисту райдержадміністрації І.Б. Шаповал, у якому говориться, що "СOVID-19 забрав життя 7 наших земляків".

Саме з приводу цього ми отримали зауваження. Бо у сьогоднішньому зведенні інформації про СOVID-19 "Шишаччина" повідомила про 10 смертельних випадків. 


Наголошуємо, що ми публікуємо інформацію посилаючись на щоденні дані Полтавської обласної держадміністрації та Національної служби здоров'я України

Інформація Шишацької РДА не відповідає офіційній, а кожна наша публікація має підтвердження.

Повідомлення Полтавської ОДА про усі летальні випадки від ускладнення коронавірусної хвороби у Шишацькому районі:


Тож, на жаль, маємо офіційні підтвердження про 10 смертей. З них - 3 у Шишаках, по 1 у Яреськах, Жоржівці, Великій Бузові, Маликівщині, Пелагеївці, Чорнобаях. Це - люди віком 50 - 59 років (троє), 60 - 69 років (троє), 70 - 79 років (троє). 

Про один випадок інформація уточняється.

Співчуваєм усім родинам, хто втратив рідних! Кожне життя людини - безцінне, і кожна смерть людини - це непоправна втрата.

Закликаємо мешканців Шишаччини дотримуватися карантинних заходів: носити маски, дезінфікувати руки, тримати соціальну дистанцію, уникати зайвих контактів!

Бережіть себе й будьте здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар