вівторок, 22 грудня 2020 р.

ВИКОНКОМ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СХВАЛИВ ПРОЄКТ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ

Виконавчий комітет Шишацької селищної ради схвалив проєкт бюджету громади на наступний рік.


Учора відбулося перше засідання нового складу Виконавчого комітету Шишацької селищної ради, персональний склад якого напередодні затвердили депутати на ІІ сесії.

Виконавчий комітет – це колегіальний орган загальної компетенції, який є складовою частиною місцевого самоврядування і уповноважений забезпечувати виконання як власних самоврядних, так і делегованих йому повноважень. Виконком селищної ради утворюється селищною радою на строк її повноважень.

На першому засіданні члени Виконавчого комітету розглянули проєкт бюджету Шишацької селищної ради на 2021 рік і схвалили його винесення на розгляд депутатів селищної ради.

Доходи і видатки обговореного на засіданні бюджету заплановані у розмірі 220 595 432 гривні. 

Керівники структурних підрозділів та відділів селищної ради висловили свої побажання по фінансуванню роботи своїх відомств та окремих сфер життєдіяльності громади. 

Активну участь в обговоренні проєкту бюджету взяли головуючий Олександр Тутка, заступник голови селищної ради Федір Дерій, начальник фінвідділу селищної ради Петро Явтушенко, член виконкому Віталій В'юн та керівники медзакладів Олександр Іващенко і Маргарита Хорольська.

Далі депутати мають детально обговорити проєкт бюджету на постійних комісіях та прийняти рішення про затвердження бюджету Шишацької громади на 2021 рік на пленарному засіданні сесії 24 грудня.

Немає коментарів:

Дописати коментар