середу, 23 грудня 2020 р.

ШИШАЧАНКУ ОБРАЛИ ДЕПУТАТКОЮ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Уродженку селища Шишаки Марину Пілатову обрали депутаткою Полтавської міськради. 


Уночі, 23 грудня, Полтавська міська територіальна виборча комісія остаточно оголосила уточнений протокол з виборів до Полтавської міської ради. До цього Полтава лишалася єдиним обласним центром України, де досі не були оголошені остаточні результати місцевих виборів.

До складу обраних 42 депутатів Полтавської міськради потрапила і уродженка селища Шишаки 36-річна Марина Пілатова (Іваниця). Вона балотувалася від партії "Слуга народу". Нині є помічницею народного депутата України від "СН" Дмитра Нальотова.

Дмитро Нальотов

Саме через мандат, який отримала Марина Пілатова, у Полтаві точилася запекла боротьба політсил, перераховували голоси. Це сталося після розколу в команді "слуг народу". Група людей Сергія Іващенка сподівалася, що цей мандат отримає їх кандидат В’ячеслав Тютюнник, але перемога таки дісталася групі Дмитра Нальотова і, зокрема, Марині Пілатовій.

За інформацією видання "Полтавщина", "слуги народу" Нальотова готові до співпраці з міським головою Олександром Мамаєм і партією "За майбутнє", тоді як група Іващенка не підтримує співпрацю з мерською політсилою.

Немає коментарів:

Дописати коментар