пʼятницю, 25 червня 2021 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ГРОМАДІ ОГОЛОСИЛИ КОНКУРС НА ПОСАДИ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ

Відділ освіти Шишацької селищної ради оголосив конкурси на заміщення вакантних посад директорів Сагайдацького НВК і Гоголівської ЗОШ імені М.В. Гоголя.


Посади директорів навчальних закладів можуть обіймати громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) і стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан, який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Строк подання документів – з 25 червня до 23 липня 2021 року.

Конкурсний відбір переможця проводиться у 3 етапи:

І етап – письмова тестова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, шляхом письмового тестування з вибору питань Примірного переліку питань, затвердженого наказом МОН від 19.05.2020 року № 654.

ІІ етап – перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.

III етап – публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку навчального закладу та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Конкурсний відбір пройде у приміщенні Відділу освіти 20 серпня о 10 годині за адресою: смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9.

Іспит складається державною мовою. Загальний час для проведення іспиту становить 60 хвилин.

Положення про конкурс, перелік документів для участі та додаткова інформація за відповідними посиланнями:



Уповноважена особа за надання інформації та прийом документів – Ірина Іванівна Роменська, телефон: 0535291103, електронна пошта: shishaki_voog@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар