понеділок, 14 червня 2021 р.

ПРОСИМО ЧИТАЧІВ - ПІДТРИМАТИ "ШИШАЧЧИНУ"!

Незалежному громадському Інтернет-виданню "Шишаччина" потрібна допомога читачів - інакше воно припинить роботу з наступного місяця.


Історія "Шишаччини"

"Шишаччину" я створив 2016 року з власної ініціативи. Мета задуму була подвійною - збирати всю інформацію про Шишацький район в одному ресурсі, а також розповідати жителям громади новини, про які мовчала влада і не писала місцева газета. 

Ідея себе виправдала - за 4 роки "Шишаччина" сподобалася читачам, зібрала більше 12 тисяч підписників і для багатьох стала єдиним джерелом новин у Шишацькій громаді. 

Весь цей час ніхто з тих, хто збирав інформацію, проводив журналістські розслідування, писав статті і готував публікації до виходу, не отримував жодної винагороди.

Інколи ми зверталися до читачів про підтримку, але на ці пропозиції мало хто відкликнувся. Поміж тим, завдяки благодійниками, які нас підтримали, ми змогли продовжити роботу.

Майбутнє "Шишаччини"

Ентузіазм нашої редакції тривав доти, доки у мене був вільний час для видання. Зараз уже не маю можливості приділяти справі увагу, а ніхто інший не хоче продовжити її безкоштовно. 

Для появи свіжих новин потрібні люди і фінанси. "Шишаччина", на жаль, не має цього.

Зараз ми на межі закриття, бо продовжувати працювати над новинами нікому. Раз на кілька днів, при наявності вільного часу, до кінця місяця ще вийдуть кілька публікацій. 

Закривати видання не хочеться, але дуже прикро, що ніхто не хоче допомогти і підтримати справу.

Ми написали це для того, щоб щиро поділитися, якою є нині ситуація, і зрозуміти, чи потрібне надалі Інтернет-видання "Шишаччина" жителям громади.

Якщо потрібне - є бажаючі автори робити для вас новини, але вони не можуть робити це повністю безкоштовно. Тому, якщо серед наших читачів є такі, хто може підтримати видання фінансово, новини будуть виходити і надалі. Інакше - не маємо варіантів.


У будь-якому разі, в архіві Інтернету назавжди залишиться інформація, як жив Шишацький район і Шишацька громада з жовтня 2016 по червень 2021 року. Скориставшись пошуком на нашому сайті, ви завжди зможете знайти будь-яку статтю за певний період, чи за пошуковим словом. У матеріалах також є багато фото та відеоматеріалів: це вже історія, яка залишиться назавжди.

Сподіваємося, що завдяки "Шишаччині" ви дізналися багато цікавого за останні роки.

Як допомогти?

Дуже хочеться, аби видання існувало. Щиро віримо, що знайдуться люди, які його підтримають.

Допомогти можна добровільним внеском на банківську картку:

₴ 💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622
₴ 💳 Приватбанк 5168 7422 1159 6113

€ 💶 Privatbank 4731 2196 1326 2553
€ 💶 UA623052990000026200885240769

Також, важливо поширити цей допис і розповісти друзям.

Дякуємо всім, хто нас підтримує!

Віталій В'юн, засновник Інтернет-видання "Шишаччина"

Немає коментарів:

Дописати коментар