понеділок, 14 червня 2021 р.

ПІДРЯДНИКА НА РЕМОНТ ВУЛИЦІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ВИЗНАЧАТИМУТЬ НАНОВО

Тендер на ремонт вулиці Небесної Сотні у Шишаках, у якому підряд ледь не отримала гадяцька фірма-прокладка, відмінили.


"Шишаччина" 7 червня повідомляла, що Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради визначилося зі ймовірним переможцем тендеру на поточний ремонт проїзної частини вулиці Небесної Сотні у Шишаках за 2 млн гривень.

Ним могло стати ТОВ "Дорожньо-будівельна компанія Гранд-Строй", яке у своїй власності не має автотехніки для дорожніх робіт та найнятих працівників. Підприємство зареєстрована 1 рік 8 місяців тому зі статутним капіталом 5 000 грн. Юридична адреса - Гадяч, вулиця Кіндратенка, 25А. Засновник і керівник - Олександр Вікторович Король.

Зазвичай, на рахунки таких фірм-прокладок перераховують кошти за ремонт, а самі роботи виконують найняті ними люди. Плата за подібне посередництво у виконанні підрядів несе у собі ймовірну корупційну складову.

Проте, 11 червня відбулося засідання тендерного комітету, на якому прийняли рішення - відмінити процедуру відкритих торгів згідно предмету закупівлі "поточний ремонт проїзної частини на вулиці Небесної Сотні", через "неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства у сфері публічних закупівель".

Відповідно, тендерні торги мають бути оголошені повторно.


Нагадаємо, цього року в Шишаках передбачається ремонт вулиці Небесної Сотні - 600 метрів дорожнього полотна поміж вулицями Кирила Осьмака і Павлика. На роботи виділено 2 млн грн.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар