пʼятницю, 25 червня 2021 р.

ВЕЛИКИЙ ПЕРЕВІЗ ВІДСВЯТКУВАВ ДЕНЬ СЕЛА (ФОТО)

У Великому Перевозі відсвяткували День села та старостинського округу.


Традиційно у День трійці (Зелену неділю) у Великому Перевозі відсвяткували День села та старостинського округу, до якого входять також села Самари, Пелагеївка і Першотраневе.

Жителів округу привітали голова Шишацької громади Олександр Тутка, староста Галина Кононенко та директор виробничого підрозділу “Шишацька” Агрофірми імені Довженка Віктор Микитченко.


Потім для гостей свята відбулася святкова концертна програма.

Зокрема колектив дитячого садочка на чолі з Оленою Гончаренко організував і показав односельцям та гостям свята різножанрову і об’ємну виставку творчих доробків земляків: вишивки, оригінальні вироби з очерету та кукурудзи, поробки з бісеру, в’язані речі, ляльки, прикраси-обручі.


Бібліотекар Наталія Сукач підготувала ретровиставку фотографій з життя рідного краю. Відеопідбірку цих фотографій ви можете переглянути у Фейсбуці.


Активну участь у підготовці до свята, як завжди, взяв дорослий і дитячий колектив місцевої школи на чолі з Юлією Радченко.



Мистецькі вітання – пісенні, танцювальні, ліричні і гумористичні - присутнім на святі дарували: великоперевізький ансамбль “Горицвіт”, ансамбль “Дівчата” Шишацького селищного будинку культури, танцювальний колектив “Каблучок”, ансамбль "Підошви".



Щирі вітання та подарунки отримали традиційні номінанти Дня села: найменші та найстарші жителі, подружні пари, ювіляри різних поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар