четвер, 24 червня 2021 р.

КОНКУРС ДЛЯ ТВОРЧОЇ МОЛОДІ ШИШАЦЬКОЇ ГРОМАДИ І МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ

Громадська організація "Молодь Шишаччини ХХІ" та Інтернет-видання "Шишаччина" оголошують конкурс для творчої молоді Шишацької громади та громад Миргородського району!


Конкурс пройде у категоріях:
- Проза
- Поезія
- Фотографія
- Відеосюжет
- Оригінальне мистецтво

До участі в конкурсі запрошується молодь 14-35 років, яка проживає на території Миргородського району Полтавської області.

У конкурсі беруть участь наступні творчі роботи: прозові твори, вірші, фотографії, відеосюжети, малюнки і картини (в електронному вигляді: фото, скани), а також будь-які творчі вироби, виготовлені власноруч з будь-яких матеріалів.

Вимоги до робіт:
- Прозові і віршові твори у форматі Word
- Фото та малюнки у форматі PNG, JPEG
- Відео у форматі MP4, AVI, MOV або WMV

Надсилаючи творчі матеріали, кожен учасник обов'язково вказує у листі своє ім'я і прізвище, місце проживання, фотографію, номер телефону, посилання на сторінки у соцмережах (за наявності).

Роботи приймаються до 31 липня на електронну пошту: molod.shyshaky@gmail.com

Кількість робіт від одного учасника необмежена. 

Усі надіслані твори будуть опубліковані у мережі Інтернет на ресурсах Інтернет-видання "Шишаччина" та ГО "Молодь Шишаччини ХХІ".

На першому етапі відбудеться рейтингове голосування за конкурсні роботи Інтернет-користувачів.

На другому етапі переможців у кожній окремій номінації визначатиме журі у складі працівників культури і мистецтва та організаторів конкурсу.

Конкурси для молоді Шишацької громади та інших громад Миргородського району відбудуться окремо. Творчі роботи молоді Шишацької громади автоматично беруть участь і в конкурсі творчої молоді Миргородського району.

Переможці та призові місця у кожній категорії отримають гідну грошову винагороду та цінні подарунки від організаторів конкурсу.

Детальна інформація про положення та правила конкурсу буде надіслана кожному учаснику на електронну пошту.

Довідки за номером: +380668664446 (телефон / telegram / viber).

Пропозиції для потенційних спонсорів і меценатів конкурсу та осіб і організацій, які бажають підтримати творчу молодь, розглядаються за номером: +30637400001 (телефон / telegram).

Немає коментарів:

Дописати коментар