вівторок, 22 червня 2021 р.

ЗАМОВИТИ СТРАХОВИЙ ПОЛІС НА АВТО МОЖНА ОНЛАЙН

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс – замовлення страхового поліса на авто. 


Відтепер договір страхування транспортного засобу можна без проблем укласти онлайн – не потрібно їхати в офіс, чи чекати доставку. 

За 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки, і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

А громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

Сервісні центри МВС у постійному пошуку оптимальних шляхів отримання наших послуг. Тому Електронний кабінет водія постійно наповнюється новими функціями і користується попитом у водіїв транспортних засобів.

В Електронному кабінеті водія можна здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності – верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044) 290 19 88. Також консультації надаються на офіційній сторінці в Facebook, а 

Відповіді на поширені питання та новини сервісних центрів МВС можна знайти безпосередньо на сайті Головного сервісного центру МВС або на сторінці Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар