неділя, 9 квітня 2023 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ГРОМАДІ НА КЛАДОВИЩІ ЗНАЙШЛИ ГРАНАТИ (ФОТО, ВІДЕО)

У Шишацькій громаді чоловік під час прибирання на кладовищі знайшов гранати.


До сектору поліцейської діяльності №1 селища Шишаки Миргородського районного відділу 6 квітня, близько 14-ї години, надійшло повідомлення від місцевого жителя про кілька небезпечних предметів, виявлених під час прибирання на цвинтарі одного із сіл Шишацької громади.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, оперативні працівники, спеціалісти-криміналісти та екіпаж сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці обстежили територію та вилучили ймовірні боєприпаси.

Михайло Антоненко, т.в.о начальника сектору поліцейської діяльності, повідомив:

"Біля надгробка одного з поховань слідчі та спеціалісти-криміналісти, з дотриманням вимог безпеки, вилучили два предмети, схожі на бойові гранати "РГД" та декілька пострілів до гранатомета типу "ВОГ-25". Вилучені вибухонебезпечні предмети спрямовані на експертне дослідження".

 

За даним фактом слідчими поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 ККУ - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами. 

Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного обігу зброї.

Востаннє незаконні боєприпаси на Шишаччині знаходили у серпні минулого року - тоді поліція вилучила у місцевого мешканця тротил.

Шишаччина у Telegram

Немає коментарів:

Дописати коментар