вівторок, 18 квітня 2023 р.

НА ЛУГАНЩИНІ ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ ЮРІЙ ВЛАСЕНКО З ШИШАЧЧИНИ

У Северодонецькому районі Луганської області загинув захисник України із села Сагайдак Юрій Володимирович Власенко.


Молодий, патріотичний, сповнений віри і життя - таким залишиться у пам’яті сагайдачан і всієї Шишаччини 30-річний Юрій Власенко.

Майбутній воїн народився, зростав і навчався у Сагайдаку. Після школи здобув професійно-технічну освіту в одному з полтавських училищ. 

Потім була служба у Сухопутних військах Збройних Сил України. З 2014 року Юрій став на захист своєї Батьківщини у тоді ще не оголошеній війні з росією. Відтоді кілька разів служив за контрактом в українському війську. 

Було в його долі і безцінне мирне життя. 2017 року одружився, а за рік у молодій родині народилася донька.

З початком повномасштабного вторгнення окупантів Юрій Власенко повернувся на військову службу. 

На жаль, йому не судилося зустріти довгоочікувану перемогу України, якій віддав найкращу частину свого життя. І, власне - саме життя.

14 квітня, напередодні Великодня, його подих обірвала ворожа куля. Він загинув у страсну п’ятницю, у скорботний час для вірян. Ще одна смерть за правду, за добро, за світло для усіх нас.

Сьогодні Юрія провели в останню путь мама, дружина, сестри, брат, який теж захищає Україну, численні друзі, військовослужбовці та земляки.




Вся Шишацька громада низько схиляють голови перед світлою пам’яттю Юрія Володимировича Власенка. Щирі співчуття і глибока повага родині Захисника!

фото: Шишацької селищної ради

Наші Герої:

Немає коментарів:

Дописати коментар