пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

У ШИШАКАХ ЛЮДИ ВИКИДАЛИ СМІТТЯ НА КЛАДОВИЩЕ

Шишацьку селищну раду здивувало, що люди викидають сміття де попало.


Шишацька селищна рада вирішила колективом чиновників та працівників комунальних підрозділів прибрати кладовище. 

10 квітня працівники відділів та установ селищної ради розчищали зарості, вирубували чагарники та загрібали сміття.


А цього тижня працівники структур селищної ради продовжили прибирання шишацьких кладовищ і "виносили гори непотребу, що наскладали люди по всіх закутках".


У селищній раді заявили, що ставлення жителів нашої громади до місць поховання залишає бажати кращого. Цвинтарі завалені купами гілля, бур’яну, пластику, побутовими відходами. І, щонайприкріше, чимало такого сміття "перекочувало" на кладовища з дворів.



У селищній раді відмічають: "Така в частини людей дивна логіка: головне – прибрати зі своєї садиби, а далі – як буде. Головне – прибрати біля місць поховань своїх рідних. Переклавши своє сміття під чужі могили".

Також зауважили, що коли гілля й трава складатимуться в одному місці – біля в’їзду чи виїзду з кладовища, комунальникам буде легше його вивозити. 

"Але визбирувати непотріб по всіх важко доступних куточках для техніки і працівників – це додаткові час і зусилля. А щонайгірше – на місці зібраного сміття виростає склад нового", - наголошують у селищній раді.

фото Шишацької селищної ради

"Шановні жителі громади! Йдуть поминальні дні. Прибираючи біля могилок рідних, відвідуючи їх, не забувайте, що це – місце пам’яті й поваги. Як до мертвих, так і до живих"

1 коментар:

  1. Так влада ж до цього доводить. Хай здирники вiдкриють смiттезвалища i люди не будуть викидать куди попало шоб не платить

    ВідповістиВидалити