понеділок, 10 квітня 2023 р.

ГАЗОПОСТАЧАЛЬНИК, ЯКИЙ ЗАБОРГУВАВ ШИШАЦЬКІЙ ГРОМАДІ, НЕ ХОЧЕ ПОВЕРТАТИ КОШТИ

Київський газопостачальник, який зобов'язаний повернути бюджету Шишацької громади незаконно отримані 618 тис грн, намагався оскаржити свій борг в Апеляційному суді.


"Шишаччина" вже повідомляла, що київського газопостачальника ТОВ "Ернерінг" суд зобов’язав повернути до бюджету Шишацької громади безпідставно отримані 618 тис грн.

Упродовж вересня 2020 – січня 2021 років товариство, всупереч домовленостей, визначених договором про постачання природного газу, без належного обґрунтування підвищило ціну за 1 тис кубометрів газу з 4 тис до понад 8 тис грн.

Відділ освіти Шишацької селищної ради, який фінансується з місцевого бюджету, переплатив постачальнику 617,5 тис грн.

Господарський суд Полтавської області за позовом Миргородської окружної прокуратури зобов'язав ТОВ "Ернерінг" повернути 618 тис грн до бюджету Шишацької громади.


Газопостачальник, не погодившись з ухваленим рішенням суду, звернувся до Східного апеляційного господарського суду з апеляційної скаргою на рішення Господарського суду Полтавської області. 

Проте 23 березня Східний апеляційний господарський суд у місті Харкові ухвалив рішення про повернення неналежно поданої апеляційної скарги заявнику, а матеріали по справі повернути до Господарського суду Полтавської області.

За темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар