пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

"НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ" РОЗВИВАТИМЕ ГАЗОВИДОБУТОК НА ШИШАЧЧИНІ

ПрАТ "Нафтогазвидобування" розроблятиме нові свердловини для видобутку газу та прокладатиме лінійні комунікації для транспортування вуглеводнів на території Шишацької громади.


ПрАТ "Нафтогазвидобування" звернулося до Шишацької селищної ради з клопотанням про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту. 

Мова йде про кілька земельних діялянок на території Покровського старостинського округу біля села Климове, на яких ПрАТ "Нафтогазвидобування" планує влаштувати свердловини Семиренківського газоконденсатного родовища з прокладанням лінійних комунікацій для транспортування вуглеводневої суміші. 

Селищна рада на останній сесії надала дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,188 га, 0,215 га, 0,061 га та погодила технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки площею 2,966 га.


Нагадаємо, ПрАТ "Нафтогазвидобування" входить до компанії ДТЕК Рината Ахметова, яка видобуває природний газ на Семеренківському родовищі, епіцентр якого знаходиться поблизу села Ковалівка Великосорочинської громади. На Шишаччині ДТЕК також працює на території Воскобійницького старостинського округу поблизу села Носи.

Цікаву історію створення та розвитку компанії "Нафтогазвидобування" можете прочитати у нашій екслюзивній публікації "Хто видобуває газ у Ковалівці".

За темою:





1 коментар: