неділю, 16 вересня 2018 р.

ШИШАЦЬКУ ШКОЛУ РЕМОНТУВАТИМЕ КИЇВСЬКА КОМПАНІЯ

Шишацьку опорну школу імені В.І. Вернадського відремонтує київська компанія за 10,9 мільйонів гривень.


"Шишаччина" вже повідомляла, що Департамент будівництва, містобудування і архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА замовив тендер на проведення капітального ремонту будівель опорної Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського за 10 887 661 грн. Це був уже п'ятий тендер на ремонт навчального закладу.

У тендерних торгах взяли участь два підприємства. Це - полтавське ТОВ "БФ Спецєвросервіс", які запропонували виконати ремонтні роботі за 9 млн. грн, та київське ТОВ "Соцпроектбуд", цінова пропозиція якого склала 10,850 млн. грн.

Відповідно протоколу розкриття, обласний департамент збирається укласти договір з ТОВ "Соцпроектбуд". За інформацією аналітичної платформи "YouControl", про переможця тендеру відомо, що підприємство зареєстроване лише 8 місяців назад - 17 січня 2018 року, зі статутним капіталом в 50 тис. грн. Керівником є Роман Ілліч Паліївець. 

Адреса реєстрації компанії - м. Київ, вул. Шолуденка, буд. 2, оф. 1, збігається з адресою реєстрації ще кількох десятків підприємств. А за номером телефону 066-714-09-18, вказаним у реєстраційних документах, зареєстрована також компанія ТОВ "Інтерагроцентр".

Цього року ТОВ "Соцпроектбуд" встигло освоїти уже 1 076 872 грн. тендерних коштів. Зокрема, відремонтували систему вентиляції дитячого садка і провели поточний ремонт будинку культури у с. Білоцерківка Великобагачанського району.

Про учасника тендеру ТОВ "БФ Спецєвросервіс" відомо, що компанія зареєстрована ріку тому, у вересні 2017 року. Історія їх діяльності ще скромніша - вони відремонтували мережу каналізації у селі Вакуленці Полтавського району за 81,3 тис. грн. та побудували артезіанську свердловину у селі Новоселівка Гадяцького району за 87 тис. грн.

Відповідно тендерних документів, капітальний ремонт Шишацької спеціалізованої школи ім. Вернадського триватиме до 30 квітня 2019 року. 

Як, під час навчального року, за короткий термін можна виконати такий масштаб робіт, лишається лише здогадуватися.


Журналісти "Шишаччини" контролюватимуть хід проведення ремонтних робіт і повідомлятимуть подробиці у наступних публікаціях.


Післямова


Читайте також:
Тендер на ремонт Шишацької школи відмінили

Немає коментарів:

Дописати коментар