неділю, 21 лютого 2021 р.

ДТЕК ВІДЗВІТУВАВ ПРО ДОПОМОГУ КОВАЛІВЦІ Й ШИШАЦЬКІЙ ЛІКАРНІ

Компанія ДТЕК, яка видобуває газ з Семиренківського родовища, відзвітувала про свою допомогу громадам 2020 року.


Торік  від "ДТЕК Нафтогаз" рентних податків до бюджету Полтавської області надійшло понад 17 млн грн. Шишацький районний бюджет отримав майже 8 млн грн, Ковалівська сільрада - 4 млн грн.

Завдяки рентним надходженням у селі Ковалівка придбали мікроавтобус, відремонтували дороги, будинок культури, амбулаторії, дитсадок, встановили нові вікна у школі, - повідомила депутатка Великосорочинської громади Юлія Монастирьова.

За сприяння газовидобувників 2020 року відремонтували автодорогу Ковалівка - Покровське та збудували водогін на вулиці Богомольця у Ковалівці.

У Шишацькій лікарні за кошти "ДТЕК Нафтогаз" відремонтували вентиляційну систему, коридор першого поверху дитячого відділення, облаштували пожежну сигналізацію дитячого, терапевтичного відділень і придбали імуноферментний аналізатор на загальну суму понад 1,5 млн гривень.

"ДТЕК" постійно опікується проблемами закладу. Уже завершили ремонтні роботи в дитячому відділенні. Закупили ІФА-аналізатор і тепер робимо аналізи на Covid-19, вірусні гепатити. І найважливіше - обладнали пожежну сигналізацію. Якби ми цього не зробили, нашу лікарню могли закрити. Дуже вдячні компанії за багаторічну підтримку", - говорить головна лікарка Шишацької райлікарні Маргарита Хорольська.


По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар