середу, 3 лютого 2021 р.

РОЗШУКУВАНОГО ЗЛОЧИНЦЯ-РЕЦИДИВІСТА ЗАТРИМАЛИ НА ПОЛТАВЩИНІ

Злочинця-рецидивіста, який утік із колонії на Миколаївщині, спіймали під час спроби викрасти автомобіль на Полтавщині.


Нагадаємо, 20 січня оперативники карного розшуку поліції Полтавщини оголосили у розшук злочинця-рецидивіста Сергія Ковіна, який 11 січня утік з виправної колонії на Миколаївщині.

Правоохоронці проводили оперативно-розшукові заходи, щоб встановити місцезнаходження 49-річного злочинця, причетного до скоєння крадіжок на території Полтавської області.

На його розшук зорієнтували весь особовий склад поліції Полтавщини та співробітників Новобурзького виправного центру Миколаївщини.

У результаті отриманої інформації та відпрацювання можливих місць появи втікача, сьогодні, 3 лютого, близько 4 години ранку, згідно орієнтування, його затримав наряд сектору реагування патрульної поліції Новосанжарщини та співробітники виправного центру. 

Рецидивіста затримали під час спроби викрасти автомобіль "Citroen Berlingo" з домашнього гаража місцевого мешканця у селі Мала Перещепина Новосанжарської громади.


Наразі чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Він був засуджений 2018 року за крадіжку, поєднану з проникненням у житло до 3-х років 6-ти місяців позбавлення волі. Окрім того, чоловік неодноразово судимий за численні крадіжки, розбої, незаконні заволодіння транспортними засобами та інші злочини. 

На даний час слідчі та оперативники перевіряють причетність чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів на території Полтавської області.

За даним фактом відкрито чергове кримінальне провадження за правовою кваліфікацією "замах на незаконне заволодіння транспортним засобом" - частина 3 статті 15, частина 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар